Novopečena mama Eva Longoria blista i bez truna šminke na licu

Piše: Redakcija

Holivudska mama objavila je fotografiju s bebicom zbog koje ćete se rastopiti od miline…

Poznata glumica Eva Longoria nije izgledala sretnije ni na vrhuncu karijere.

43-godišnja glumica, ljubavnu sreću napokon je pronašla u trećem braku s Joseom ‘Pepeom’ Bastonom, s kojim je dobila svoje prvo dijete, dječaka kojeg su glumica i reditelj s veseljem iščekivali.

Maleni Santiago Enrique Bastón na svijet je stigao 20. juna ove godine, a srednje ime Enrique dobio je po djedu, Evinom ocu.

Za objavu prvih fotografija, Eva je dozvolu dala poznatom tabloidu Hola!, a ona je do sada objavila tri simpatične fotografije svog malog zlata.

Tako smo doznali da Santiago već ima svoj nogometni dres i da ‘navija’ za Meksiko, odakle i potječu njegovi roditelji, a vidjeli smo i kako izgledaju njegove malene nožice.

Slavna mama odlučila je objaviti još jednu fotografiju na kojoj jednostavno blista od sreće, iako na licu nema nimalo šminke.

– Jutarnja maženja s ovim anđelom su najbolja! – napisala je uz fotografiju na kojoj sina čvrsto drži u naručju dok mališan blaženo spava u maminim rukama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti