Azrina preporuka: 13 stvari koje trebate uraditi ovo ljeto

Piše: Redakcija

Upečatljiva torbica

Ljeto sa sobom uvijek donese trend jarkih boja, a ukoliko tražite onaj jedan komad kojim ćete upotpuniti svoju odjevnu kombinacuju, Zara torbica je pravi izbor za vas. Zavisno od odjevne kombinacije koju nosite, torbu možete ukrasiti dodatkom u vidu popularnih privjesaka, kićanki ili bedževa.

Sarajevo Film Festival

Od 10. do 17. augusta uživajte u najboljim i najnovijim filmovima, glumuru i cjelodnevnim zabavama. SFF će i ove godine okupiti najveća imena iz svijeta filma.

Zlato je HIT

 

 

Zlatni nakit najbolji je izbor ukoliko želite da istaknete priplanuli, ljetnji ten. Zlatna narukvica iz Inome će vas sigurno osvojiti na prvu.

Visoka potpetica za visoko samopouzdanje

Nije tajna da su cipele često najvažniji dio odjevne kombinacije svake žene. Upravo zbog toga vam preporučujemo da birate one s efektnim detaljima, a sigurni smo da će izbor u Deichmannu zadovoljiti sve vaše želje.

Pozovite simpatiju na sladoled

Imate na umu osobu koju biste rado pozvali na satanak, ali nemate ideju kako? 15. jul je Nacionalni dan sladoleda i idealan povod za poziv na zajedničku porciju.

Film koji morate pogledati

Na spisku novih filmskih naslova kojima ovog ljeta morate posvetiti pažnju, svakako je i novi film poznate glumice Penelope Cruz i njenog supruga Javiera Bardema. Film „Loving Pablo“ je gangsterska biografska drama koja govori o kolumbijskom narkodileru Pablu Escobaru, a u fokus stavlja njegov buran, ljubavni odnos s novinarkom Virginiom Vallejo.

Trendy šešir

Osim što su moderni, slamnati šeširi će vas efikasno zaštiti od sunca. Preporučujemo vam da svoj outfit za plažu upotpunite modelom sa što većim obodom.

Efektne naušnice

Predimenzionirane naušnice, jarkih boja apsolutni su must have. Njihova osnovna prednost je to što ih možete iskoristiti za dnevne, ali i one večernje, nešto svečanije prilike.

Knjiga za plažu

Otok Krah

Krojimo li sami svoju sudbinu ili su je već odavno odredile zvijezde? Ova knjiga je namijenjena svima koji vjeruju u horoskop i natalne karte, a  prati sudbinu dvije žene.

Dekompresija

Knjiga namijenjena svima koji vole avanture, te destruktivne i opsesivne odnose. Govori o advokatu koji donosi odluku da promijeni svoju svakodnevnicu i vodi, naizgled, savršen život instruktora ronjenja.

Moj (ne tako) savršen život

Za ambiciozne ljude koji sanjaju i teže boljem životu. Knjiga govori o uspješnoj ženi koja u jednom momentu ostaje bez posla, zbog čega je primorana da se vrati životu s roditeljima.

Nabavite cool šminku

Nova kolekcija MAC x Jeremy Scott donosi nam atraktivne  nijanse kojima je mjesto na očima, obrazima i usnama. Kolekcija je prepoznatljiva po neobičnim kutijama imaju oblik  CD-ova, kaseta i kasetofona.

Dugotrajni lak za nokte

Ukoliko volite biti sami svoj majstor i prirodne nokte, dugotrajni lak je pravi izbor za vas. Chanel je predstavio ljetnju Eclat&Transparence kolekciju koju potpisuje Lucia Pica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti