Renee Kujur: Lijepa Rihannina dvojnica iz Indije

Piše: Redakcija

Ne samo što joj je koža boje čokolade, ima oči, kosu, pogled kao Rihanna, čak pući usne i pozira kao zvijezda sa Barbadosa. Gdje god da ode, ljudi je na ulicu zovu “Rihanna”.

Renee Kujur tako je postala zvijezda zbog nevjerovatne sličnosti sa svjetskom zvijezdom.

Na početku karijere se osjećala degradirano i nesigurno, proklinjući svoju tamnu put, a onoga trenutka kada su počeli da je upoređuju sa Rihannom, vrata modne industrije i slave su se otvorila.

-Fotografi su često zna da kažu klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše ubjeđivali da sklope posao. Niko nije mogao da porekne Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist. Svako ko me je ikada nazvao neatraktivnim modelom, morao je da povuče svoju riječ- priča Rene.

-Zahvalna sam Rihanni što je jedan od simbola ljepote i seksipila današnjice i što je uspjela da stvori slavu na kojoj joj danas mnogi zavide. Tako je i meni digla cijenu. Gotovo svi danas nju smatraju ljepoticom za kojom svi lude. Ako ja ličim na nju, kako onda mogu da budem neaktraktivna?- zaključuje Rene.

Danas je ponosna na svoju tamnu put, i smatra da bi cijeli svijet trebao početi više cijeniti tamnopute ljepotice poput nje i Rihanne, prenosi B92. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti