Samo za ženske oči: Ivan Herceg pokazao mišiće

Piše: Redakcija

Hrvatski glumac Ivan Herceg oduvijek je privlačio pažnju svojim izgledom, no izgleda kako je u pauzi od glumačkih angažmana posebnu pažnju posvetio fizičkoj spremi te je sada pokazao svoj isklesan torzo i jake mišiće na koje je itekako ponosan

Ivan Herceg nedavno se pohvalio kako ljubi 16 godina mlađu djevojku Ninu Donelli, a izgleda kako ga je ljubav podstakla i da dadatno počne raditi na svom izgledu.

https://www.instagram.com/p/Bk2LpKGBgAw/?utm_source=ig_embed

Iako ga već godina smatraju jednim od najpoželjnijih glumaca na regionalnoj sceni Herceg je posljednjom fotografijom objavljenoj na Instagramu sve iznenadio.

Pokazao je kako su se sati provedeni u teretani i u napornim treninzima isplatili, a u prvom su planu bila njegove jake i mišićave ruke.

– Pripreme u toku – napisao je glumac ispod objave za koju je dobio brojne pohvala, a za što se tačno priprema još nije otkrio.

Je li riječ o novom glumačkom projektu ili o pripremi za ljeto i godišnji odmor na kojem želi zablistati kada se razodjene na plaži, još nije poznato.

https://www.instagram.com/p/BioybhHhgRx/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti