Bolje držati jezik za zubima: Venus Williams nije neko kome postavljate glupa pitanja

Piše: Redakcija
U Wimbledonu na službenim konferencijama poslije mečeva novinare zna svašta zanimati, a jedno pitanje koje nema veze sa tenisom dočekalo je Venus Williams (38), piše Tportal. 
 
Američka veteranka osvojila je sedam Grand Slamova, od toga čak pet Wimbledona, a na ovogodišnjem je prošla prve dvije prepreke iako je u svakom meču krenula gubitkom prvog seta (Larsson, Dulgheru).

Venus je mnogo puta u All England Clubu bila suočena sa čudnim novinarskim pitanjima, ali za razliku od svoje sestre Serene, koja lako plane, ona je pokazivala više strpljenja.

I nakon prvog kola Venus je dočekalo nevjerojatno pitanje koje nije imalo veze s onime što se događalo na terenu. Znatiželjnog novinara je zanimalo je li prsten koji je nosila na ruci nešto novo u njezinom životu što ne znamo. 

Američka tenisačica zatim mu je opalila verbalni volej koji je nasmijao sve prisutne u dvorani.

-Ne! Nosim ga cijelu godinu. Trebate biti malo brži-sa smiješkom na licu odgovorila je Venus novinaru koji očigledno nije primijetio prsten na ranijim turnirma koje je igrala 2018., prenosi Tportal. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti