Poput stolnjaka: Melania Trump u neobičnoj odjevnoj kombinaciji

Piše: Redakcija

Amerikanci su jučer proslavili jedan od najvažnijih državnih praznika, Dan nezavisnosti, za koji tradicija nalaže da se nosi odjeća u bojama američke zastave, crvene, bijele i plave. Izuzetak nije bila ni prva dama Melania Trump, koja je zajedno sa suprugom Donaldom, u Bijeloj kući organizirala piknik za pripadnike vojnih porodica. Naime, Melania je nosila dugu haljinu s “gingham” uzorkom, poznatog američkog dizajnera Ralph Laurena. 

Haljinu je kombinirala s predimenzioniranim crvenim kaišem modne kuće Alexander McQueen i baletankama Christiana Louboutina. 

Dok su jedni bili oduševljeni njenom kombinacijom i patriotizmom koji je kroz nju pokazala, drugi su je uporedili sa stolnjakom. 

Pogledajte kako je izgledala i prosudite sami. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti