Nicole Kidman: Poznata glumica prvi put govorila o traumi iz djetinjstva

Piše: Redakcija

Poznata glumica i dobitnica Oscara, Nicole Kidman, rođena je na Havajima, a još kao djevojčica se preselila u sunčanu Australiju što je predstavljalo veliku opasnost po njeno zdravlje. Naime, zbog svijetle puti Nicole je bila jako osjetljiva na sunce i UV zračenje i u periodu kada kreme za sunčanje nisu bile toliko dostupne glumica je često bila prisiljena da boravi u kući kako bi spriječila nastanak opekotina od sunca. 

– Dok sam odrastala, kreme za sunčanje nisu bili razvijene u smislu da si mogao nanijeti debeli sloj kreme od cinka kako bi se zaštitio. Danas postoje proizvodi koji nisu toliko ljepljivi i koji ti omogućuju da radiš šta želiš. To mi mnogo znači jer većinu svog djetinjstva nisam smjela provoditi na otvorenom i baviti se sportskim aktivnostima kojima sam htjela – otkrila je Nicole za People magazin, te dodala da joj to predstavlja svojevrsnu traumu. 

Hollywoodska glumica danas koristi svaku priliku kako bi svoju djecu zaštitila, ali im ne brani da borave na otvorenom, kao što su to njeni roditelji radili. 

Image result for nicole kidman with kids

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti