Ashley Graham: Najpoznatija plus size manekenka pokazala adute u providnoj haljini

Piše: Redakcija

Plus size ljepotica Ashley Graham ne krije koliko se dobro osjeća u svom tijelu, pa se i na pariskom Haute Couture Fashion Weeku prošetala u odvažnoj kombinaciji koja je malo toga ostavljala mašti. I baš poput njenih kolegica, Ashley se odlučila pokazati u najboljem izdanju. Ashley se odlučila za kaput haljinu koja je dijelom normalna dijelom posve prozirna, pa je tako pogled od iza otkrio kakve gaćice slavna plus size manekenka nosi. Neobičnu haljinu na kopčanje, Ashley je uparila sa seksi štiklama na vezanje, naušnicama i pomno ispeglanom kosom.

Zgodna brineta, jedna od najzaposlenijih plus size modela, žestoka je zagovornica zdravog odnosa prema tijelu te je zbog toga postala uzor mnogim djevojkama i ženama.

Ashley Graham

Ashley Graham

Ashley Graham

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti