Estee Lauder Bronze Goddess proizvodi mogu biti vaši

Piše: Redakcija

Ovogodišnja Estee Lauder Bronze Goddess kolekcija obojena je u rose gold boju. Highlighter dolazi u novom, predivnom dizajnu s „powder gel“ formulom. Ovo je jedinstvena tehnologija s kojom se postiže neodoljiv sjaj na licu s prirodnim, zaglađenim finišom nježno zlatne nijanse. Summer Look paleta više nijansi sjena za oči, te univerzalno duo rumenilo i highlighter. Formula je intenzivnog pigmenta, svilenkasta i lako se blenda. Novi Bronze Goddess Cooling Body Gelee (osvježavajući gel za tijelo) koji u svojoj formulaciji sadrži hijaluronsku kiselinu koja instant hidratizira kožu i pruža osjećaj rashlađenosti za vrijeme ljetnih dana, istovremeno ostavljajući predivan i dugotrajan Bronze Goddess Eau Fraiche miris na koži.

COOLING BODY GELEE 200 ml – 85 KM

ILLUMINATING HIGHLIGHTER – 75 KM

BLOOMING LIP BALM (45 KM) I SUMMER WAVES SALT SPREJ ZA KOSU (75 KM)

SUMMER LOOK PALETA SJENILA ZA OČI, RUMENILO I HIGHLIGHTER – 99 KM

 

TOM FORD FUCKIN FABULOUS

“Fucking Fabulous” otvara se slatko-gorkim mirisom badema, koji slijedi aroma vanilije, a sve izvrsno povezuje lavanda. Nekoliko minuta nakon nanošenja na kožu do izražaja dolaze i jantar i muškatna kadulja, što sve zajedno taj parfem čini idealnom orijentalnom ljetnom kombinacijom. Parfem namijenjen ženama i muškarcima.

TOM FORD SANTAL BLUSH

Santal Blush miris iz Tom Ford Private Blend kolekcije je zavodljiv, misteriozan, glamurozan i egzotičan drvenasto-začinski miris. Dominiraju kremaste note sandalovine i začina s bogatim floralno-drvenastim tonovima. U top notama spajaju se indijski začini, kumin, cimet, sjeme mrkve i pjeskavica, dok se u središnjim notama nalaze jasmin, ylang-ylang i ruža. U baznim notama dominiraju sandalovina, kedrovina, benzoin, mošus i oud.

TOM FORD SOLEIL BLANC

Tom Ford Soleil Blanc je neočekivan i zavodljiv floralni miris. Priziva doživljaj egzotičnih otoka gdje ljeto traje tokom cijele godine. Ova mirisna kreacija Private Blend mirisne linije simbolizira beskrajnu potragu za suncem i luksuzom koji definira Tom Ford Soleil. Top note unisex mirisa kombiniraju začinske note kardamoma i ružičastog papra s daškom nota pistacije i bergamota. Cvjetna senzualnost ylang ylang biljke, egipatskog jasmina i tuberoze su smješteni u srcu mirisa, te intenziviraju ovaj mirisni spoj. Benzoin, biljna supstanca sadržana u ulju gorkog badema, ambre i tonke, uvijenih u note kokosovog mlijeka, čine bazu mirisa.

Nagrađujemo čitatelje

Estee Lauder Resilience Lift krema SPF 15 za normalnu/kombiniranu kožu (250.60 KM) može biti vaša. Sve što treba da uradite jeste da odgovorite tačno na pitanje:

Kome je namijenjen Tom Ford Fuckin Fabulous parfem?

SMS poruke s tačnim odgovorima šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Ime sretne dobitnice objavit ćemo u idućem izdanju magazina “Azra”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti