Lana Radeljak danas ima 18 godina: Kćerka Ene Begović nevjerovatno liči na svoju majku

Piše: Redakcija

U ljeto 2000. godine predivna hrvatska glumica Ena Begović pozirala je za jedan ženski časopis sa svojom novorođenom kćerkicom Lanom.

Nekoliko sedmica prije poroda, Ena Begović udala se za Josipa Radeljaka, a kada je 1. jula rodila svoje prvo dijete, njenoj sreći nije bilo kraja.

Lana Radeljak nije upamtila svoju majku. Slavna i talentirana glumica, tada četrdesetogodišnja Jelena Ena Begović poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na otoku Braču, 15. augusta 2000. godine. I sama, Lama, tada tek jednomjesečna beba bila je teško povrijeđena u prevartanju automobila kada je pored majke poginula i njena baka. I danas, osamnaest godina poslije, ljepota, ulogek, poput one Barunice Castellu u Glembajevima i glumački talent Ene Begović nisu zaboravljeni, a njena kćerka svakim svojim pojavljivanjem podsjeća na nju.

Lana Radeljak danas ima 18 godina i neodoljivo podsjeća na svoju pokojnu majku. Duga svijetla kosa, širok osmijeh, krupni zubi i plave oči lijepe Lane kao da su precrtani s njene mame, pišu hrvatski mediji.

Lana je prije dva dana postala punoljetna djevojka, a njen otac na Facebooku je otkrio da se slavilo u krugu porodice, prenosi Index.hr.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti