Svijet je oduševljen njima: Blizanci Anne Kournikove i Enriquea Iglesiasa su preslatki

Piše: Redakcija

Da je ovih dana bilo itekako napeto u domu Anne Kournikove i Enriquea Iglesiasa, dalo se naslutiti i po fotografijama koje je bivša teniserka objavila na svom Instagram profilu.

Iako su cijelu trudnoću krili od javnosti, kao i bilo kakve informacije nakon poroda, nekadašnja teniserka Anna Kournikova i njen partner, latino pjevač Enrique Iglesias, s kojim je u vezi već 16 godina, sada ne mogu odoljeti a da s javnosti ne podijele fotografije svojih preslatkih šestomjesečnih blizanaca – sina Nicholasa i kćerkice Lucy.

A odlična prilika da još jednom oduševe sve fotografijama nasmijanih blizanaca bila je utakmica osmine finala ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojem su ‘okršaj’ imali Rusija i Španija. Stoga su tata Španac i mama Ruskinja svoje blizance obukli prvo u ruske dresove, a potom i španske i tako ih fotografirali za uspomenu.

View this post on Instagram

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Pobjeda Rusije, zahvaljujući jedanaestercima, izmamila je zasigurno osmijeh i na lice proslavljene teniserke, koja zasigurno s nestrpljenjem iščekuje i subotnju utakmicu protiv Hrvatske, piše Tportal.

Pročitajte još