Novosti

Pippa Middleton otkrila kako održava liniju tokom trudnoće

Sestra britanske vojvotkinje Kate Middleton, Pippa, u aprilu je objavila kako je po prvi puta trudna te da sa svojim suprugom Jamesom Matthewsom očekuje prinovu. Otada je se često može vidjeti u javnosti kada do izražaja dolazi i njena fit figura uprkos trudnoći. Sada je otkrila svoju tajnu i kazala na koju se uspješnu sportašicu ugleda kada je riječ o zdravlju i vježbanju

U svojoj prošloj kolumni koju piše za jedan poznati časopis, Pippa Middleton je otkrila kako je za razliku od starije sestre njeno prvo tromjesečje trudnoće prošlo bez velikih problema i mučnina. U međuvremenu su mnogi primijetili kako sestra vojvotkinje Kate Middleton redovno vježba, te kako je ni trudnoća nije spriječila u održavanju sportske forme.

Zbog toga se u novoj kolumni 34-godišnja Pippa dotakla i te teme.

– Velika sam obožavateljica tenisa još od ranog djetinjstva te sam ga redovo trenirala i pratila i tokom odrastanja. Zato se te aktivnosti nisam željela odreći ni tokom trudnoće – započela je Pippa te dodala: Uzmite za primjer Serenu Williams koja je dokazala da žene mogu igrati profesionalni tenis čak i u visokom stepenu trudnoće. Malo se ljudi uopće može porediti s takvom vrhunskom sportašicom, ali ako ste zdravi i imate iskustva te nemate kompliciranu trudnoću, nema razloga da odustanete od tenisa – naglasila je Middleton.