Nakon glasina o raskidu: Jamie Foxx u zagrljaju nepoznate djevojke

Piše: Redakcija

Poznati glumac Jamie Foxx posljednjih dana boravi u Miamiju te, ako je suditi po fotografijama, uživa u društvu djevojaka i cjelodnevnoj zabavi. To svakako doprinosi nagađanju da Jamie više nije u vezi sa svojom koleginicom Katie Holmes.

– Katie je imala problema i ne vjeruje Jamieu. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom. Nije bilo svađe i vrištanja, samo tuge. Katie ga je pozvala i rekla mu da ne može više, on se izvinio i to je to – rekao je neimenovani izvor za ovaj medij, a Katie je to demantirala.  

 

Njen demanti svakako je prvi put da je slavna glumica uopšte govorila o njihovoj vezi, te je istovremeno potvrdila, a ostaje da se vidi kako će  reagirati na Jamievo ponašanje s obzirom na to da ona trenutno boravi u Parisu.  Naime, razlog zbog kojeg skrivala tu vezu je, navodno, njen bivši suprug Tom Cruise, koji ju je tokom razvoda uslovio da pet godina ne smije imati novog partnera ili će ostati bez svega.

Podsjećamo, Tom i Katie imaju kćerku Suri, a poznati glumac, zbog religijskih uvjerenja, djevojčicu nije vidio pune četiri godine. Kako pišu strani mediji, glavni razlog ove odluke slavnog glumca je to što on pripada Sajentološkoj crkvi koja je od omiljene zvijezde napravila usamljenika. To što Katie nije dozvolila da joj dijete odrasta onako kako ova crkva propovijeda, uticalo je na Tomovu odluku da prekine komunikaciju s djevojčicom.

Image result for katie and suri

Tom je svoju odluku potvrdio preko prijateljice Maryann Carter koja je njegove fanove zamolila da na njegove profile ne postavljaju fotografije djevojčice.

– Nemojte stavljati fotografije Suri na njegov profil. Ona nije više dio njegovog života i ovo je njegov zahtjev – napisala je Carter koja je dio crkve koja glumcu brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju ovoj zajednici.

Tom ne viđa ni drugo dvoje djece Isabellu i Connora.

Image result for tom and suri

 

Pročitajte još