Devet miliona funti vrijedni: Victoria Beckham ima 14 vjereničkih prstenova

Piše: Redakcija

 

Da Victoria Beckham nije kao većina drugih žena pokazuje činjenica da poznata britanska dizajnerica ima čak 14 vjereničkih prstenova. Naime, svih 14 joj je poklonio njen suprug David Beckham, a vrijednost prvog, koji je dobila prilikom prosidbe, procjenjuje se na 65 hiljada funti. 

I dok je njihova veza prošla i još uvijek prolazi kroz brojna iskušenja, famozni “prvi” prsten nije uvijek na Victorijinoj ruci samo zbog toga što joj ne pristaje uz sve odjevne kombinacije, a čini se da za svaku boju koju nosi ima po jedan. Naime, Victoria je nedavno pokazala najnoviji prsten, vrijedan 120 hiljada funti, koji je dobila za 19. godišnjicu braka.

Ukupna vrijednost Victorijine kolekcije vjereničkih prstenova iznosi oko 8,9 miliona funti, a smatra se da je njena kolekcija nakita jedna od najskupljih kada je o slavnim osobama riječ. 

Podsjećamo, nedavno su se pojavile glasine o tome da se slavni par razvodi, a oni su to demantirali putem glasnogovornika. 

– Nema nikakve priče, nikakvog razvoda. Postoje samo tračevi i lažne vijesti u medijima. Ovo je sve jako bizarno i sramotno trošenje vremena – izjavila je glasnogovornica za The Sun.

 

 

 

Pročitajte još