Suzana Mančić o vjenčanju: Spremila sam dokumente i haljinu, ostalo je na mladoženji

Piše: Redakcija

Rijetko koja javna osoba na ovim prostorima izaziva tako dugo interes javnosti i medija kao što je to slučaj sa Suzanom Mančić. Tema koja je okupirala pažnju javnosti posljednjih mjeseci svakako je dugo najavljivano i više puta odlagano Suzanino vjenčanje, koje će biti upriličeno sutra. Naime, Suzana i njen odabranik Simeon će se na vječnu ljubav zakleti u njegovoj rodnoj Grčkoj, na poluostrvu Pilion za koje ih vežu neki od najljepših i najromantičnijih trenutaka. 

View this post on Instagram

Kao povratak juci

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

– Biće to jedna lijepa, romantična ceremonija. Ja sam spremila ono najvažnije, svoje dokumente, što nije bio nimalo jednostavan zadatak i, naravno, haljinu za vjenčanje. Sve ostalo je na mladoženi – rekla je Suzana za magazin Hello. 

Podsjećamo, Suzana i Simeon su u vezi 18 godina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti