Severina odličnim nastupom otvorila ljetnu sezonu na Jahorini

Piše: Redakcija

Sinoć je na olimpijskoj ljepotici, koncertom popularne hrvatske pjevačice Severine, otvorena ljetna sezona na Jahorini.

Koncert je počeo iza ponoći i trajao je više od dva sata. Za Severinin nastup vladalo je veliko interesovanje, što je potvrdio i prepuni šator posjetitelja kod hotela “Bistrica.”

Seve je za nastup odabrala crni kombinezon koji je ocrtavao njenu figure.

Atraktivna Splićanka zagrijala je atmosferu odmah pri izlasku na binu jer je publika pjevala uglas s njom njene najveće hitove.

Festival Jahorina 365, u sklopu kojeg je i organizovan koncert predstavlja spoj zabavnih i sportskih manifestacija koje će biti raspoređene u tri dana, a organizatori pored nastupa Severine za sve posjetitelje su pripremili i koncerte Lexington benda i Petra Graše.

U sklopu festivala na Jahorini će danas biti organizovane igre bez granica, pokazno letenje paragliderom i komercijalna vožnja kvadovima. Tokom dana će nastupiti Petar Grašo, a navečer Lexington bend.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti