Problemi u vezi Cheryl Tweedy i dalje traju: Iza fasade krije se velika tuga

Piše: Redakcija

Još u aprilu ove godine govorilo se o tome da pjevački par Liam Payne i Cheryl Tweedy  prekidaju nakon dvije godine zajedno, no oni su sve ušutkali zajedničkiim pojavljivanjem na nekoliko događaja.  Bivši član One Direction-a je priznao kako im je veza u krizi i da se jedan dan vole, a drugi dan pričaju o prekidu, ali da zbog jednogodišnjeg sina Beara ostaju zajedno.

No, čini se da problemi u njihovoj vezi i dalje traju. Naime,  Cheryl je nakon porođaja nakratko zaustavila karijeru,  dok je Liam u martu otišao na svjetsku turneju. I ne bi ta turneja lijepoj Britanki tako teško pala, da je njihov odnos na čvrstim nogama. Naime, kako pišu strani mediji, njihova veza je sada u još većoj krizi. 

– Oh prestanite, nikoga ne zanima svađa li se neko u vezi ili ne… koristite svoje platforme kako bi pisali nešto produktivno… Ove sedmice sam  otvorila Centar koji može pomoći hiljadama mladih, a ove vaše teorije su smiješne i pomalo čudne – pisala je početkom godine Cheryl na svojim društvenim mrežama, odgovarajući na pitanja i nagađanja fanova. 

No, kako piše britanski časopis “Mirror”, stručnjak za govor tijela Judi James analizirala je Cherylino posljednje pojavljivanje u javnosti. Naime, Cheryl je tada došla na humanitarni ručak s asistenticom  Lily England. Nosila je  haljinu boje limete. 

– Ispod njene fasade leži sumorna tuga i jako nizak nivo  samopouzdanja. Ona uvijek naglasi usne, a ovaj put nije, te je svu pažnju  usmjerila na kosu koju je dodirivala, ali bilo je očigledno da to nije bilo zavodnički, već posljedica nesigurnosti. Kada je pogledate u oči mogli ste vidjeti da je zabrinuta pa je njen osmijeh bio sasvim neusklađen s cjelokupnim izrazom lica i ukazivao na tugu. Čak je i minijaturnu torbicu  s obje ruke stiskala, što govori o tome da bi se najradije sakrila – rekla je Lily. 

Par o najnovijim nagađanjima, još uvijek nije ništa govorio. 

https://www.instagram.com/p/BWOG1qMBZaM/?taken-by=cherylofficial

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti