Slatko iščekivanje: Ryan Gosling i Eva Mendes čekaju blizance

Piše: Redakcija

 

Ako je vjerovati napisima koji su se pojavili na američkom portalu The Hollywood Life,  glumački par Eva Mendes i Ryan Goslingu čekaju blizance. 44-godišnja glumica i 37-godišnji glumac već imaju dvije djevojčice, trogodišnju  Esmeraldu i dvogodišnju Amadu, a s obzirom na to da od početka svoje veze privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, ovu vijest nisu službeno potvrdili.

Podsjetimo, par je zajedno od septembra 2011. godine, kada su uhvaćeni  na romantičnom sastanku u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma “The Place Beyond the Pines”. Vjenčali su se 2016. godine, a sve do danas se u javnosti nije pojavila nijedna fotografija s njihovog vjenčanja. 

 

Naime, Eva i Ryan su se za sve ove godine samo nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, a o svom odnosu u medijima nikada ne pričaju. Upravo zbog toga je bilo iznenađenje kada se Ryan  na dodjeli Zlatnih globusa 2017. godine tokom preuzimanja nagrade  javno zahvalio Evi za podršku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti