Sasvim obična djevojka: Bella Hadid oduševila maturante

Piše: Redakcija

Jedna od najtraženijih manekenki svijeta Bella Hadid, koja je 2016. proglašena modelom godine, je prije nekoliko dana oduševila grupu maturanata. Naime, Bella je nenajavljena ušla u autobus koji je učenike srednje škole Oceanside u Kaliforniji prevozio na matursku zabavu. 

https://www.instagram.com/p/Bkd-k1RB9HC/?utm_source=ig_embed

Manekenka je snimala na otvorenom, a u jednom momentu se pored nje zaustavio autobus pun maturanata. Bella u tom momentu nije glumila zvijezdu nego je odlučila da im se pridruži, te je ušla u autobus i uslika se sa oduševljenim tinejdžerima. Na društvenim mrežama su se odmah nakon ovoga pojavili komentari kako Bella izgleda savršeno čak i u situacijama kada nosi  trenerku, kada je bez šminke,  te kada joj je kosa zavezana u neobaveznu punđu. 

Bella je navodno u vezi s manekenom Jordanom Barretom, iako su američki mediji tvrdili da se vratila svojoj “staroj” ljubavi, kanadskom pjevaču The Weeknd-u. Bella je, kao i njena sestra, model Gigi Hadid vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ju trenutno prati preko 18 miliona ljudi. Manekenka je po tome, uz sestre Kardashian-Jenner, jedna od najuticajnijih  mladih osoba na svijetu što svakako objašnjava oduševljenje maturanata kada im se pridružila u autobusu. 

Image result for bella hadid and jordan barrett

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti