Glumica više ne skriva ljubav s deset godina mlađim muškarcem

Piše: Redakcija

Da je tačna tvrdnja kako su godine zaista samo broj, dokazuje i glumica i nekadašnja Miss svijeta iz 2000. godine Priyanka Chopra. Naime, glumica se zabavlja s deset godina mlađim pjevačem Nickom Jonasom, koji je slavu stekao pjevajući s braćom u bendu “Jonas Brothers”.

Par više svoju ljubav ne skriva. Naime, Priyanka je na Instagram profilu objavila fotografiju Nicka na kojoj stoji na plaži s nepoznatim muškarcem, te je napisala “moji najdraži muškarci”, a nedavno su viđeni i na večeri u Mumbaiju s njenom porodicom i prijateljima. 

No, Priyanka nije jedina koja je počela javno iskazivati emocije prema svom partneru, pa je tako i on na Instagramu objavio njenu fotografiju na kojoj je napisao samo: “Ona”, te dodao emotikon sa srcima u očima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti