Dua Lipa: Mrzila sam svoje ime

Piše: Redakcija

Lijepa i talentirana pjevačica albanskih korijena Dua Lipa morala je otkazati koncert u američkom gradu Denveru. Razlog je bila opasna infekcija uha zbog koje bi pjevačica trajno mogla oštetiti sluh.

Pjevačica se na sceni pojavila vrlo kratko, da bi samo nakon tri pjesme napustila pozornicu. Publici je zatim saopćila da je prije nekoliko dana doživjela infekciju uha. Publici je saopćila i da se veoma plaši da će oštetiti sluh, te je najbolje da se nastup prekine na vrijeme i infekcija se ne pogorša.

– Zaista sam željela da večeras pjevam za vas, ali jednostavno ne mogu – rekla je Dua Lipa suznih očiju…Ja ću se vratiti zbog vas. Hvala vam mnogo – rekla je ona.

https://www.instagram.com/p/BkdzhcjlZV4/?taken-by=dualipa

Dua Lipa je veoma posvećena svojoj muzici i svojim fanovima. Ona neprekidno snima i nastupa, još od vremena kada je kao 14 – godišnja djevojčica svoj talent pokazala na YouTubeu.

Pjevačica se rodila u Londonu gdje su njeni roditelji doselili sa Kosova krajem devedesetih. Njen otac je također bio pjevač. Ime “Dua” na albanskom znači ljubav, a lijepa umjetnica kaže da je kao dijete mrzila svoje ime, no kasnije je shvatila da joj ono odlično pristaje u muzičkom svijetu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti