Najatraktivnija mama Hollywooda: Bivša ljubav Georgea Clooneya rodila dječaka

Piše: Redakcija

Stacy Keibler, seks simbol, najveća američka plesačka zvijezda, vlasnica najljepših nogu u Americi i bivša djevojka Georgea Clooneya, rodila je drugo dijete.

Jedna od od najljepših žena Hollywoda i vlasnica brojnih nadimaka koji ističu njenu ljepotu i seksipil, prije dvije sedmice je objavila da ona i njen partner čekaju drugo dijete.

– Uskoro, bićemo porodica od četvero. Naša srca su ispunjena ljubavlju – napisala je Stacy Keibler.

U posljednjom danima svoje trudnoće, glumica ja na društvenim mrežama rado pokazivala fotografije svog trudničkog stomaka, pokazujući kako u dugoj bijeloj haljini šeta plažom u društvu supruga i trogodišnje kćerkice Ave.

– Pod našim krovom, 18. juna ove godine, u svijet je zakoračio Bodhi Brooks Pobre – napisala je ona.

Ona je također objavila fotografiju na kojoj ona, njen muž i kćerkica u rukama drže pridošlicu u porodici.

Stacy Keibler bila je dvije godine u vezi sa svojevremeno najpoželjnijim neženjom na svijetu, Georgeom Clooneyem. Par se rastao u julu 2013., a jedan od razloga je bilo Clooneyevo odbijanje da postane otac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti