Pukla veza između Katie Holmes i Jamiea Foxxa: Varao je godinama

Piše: Redakcija

Od kako se razvela od glumca Toma Cruisea, Katie Holmes se veoma rijetko “provlačila” kroz tabloide, a kada bi se to i dogodilo, bilo bi uglavnom zbog napisa da bivši suprug ne viđa kćerku Suri. Prije nekoliko godina su se stvari promijenile i Katie se našla na naslovnim stranama zbog tajne veze s glumcem Jamieom Foxxom. Par je navodno vezu krio zbog klauzule na kojoj je tokom brakorazvodne parnice insistirao Tom Cruise, a u kojoj se navodi da u narednih pet godina od razvoda Katie ne smije biti viđena s drugim muškarcem, niti se novi muškarac u njenom životu smije zbližavati sa malenom Suri. Tokom tih godina Katie uistinu nije ni viđena s drugim muškarcem, ali se u holivudskim krugovima šuškalo da je ona u vezi sa Foxxom, da se skrivaju upravo zbog klauzule, a i kad bi se viđali, glumica se trudila svim silama da je ne prepoznaju, noseći čak i perike kojima je kamuflirala izgled. Krajem prošle godine odlučili su više se ne skrivati, te su ih paparazzi uslikali u romantičnoj šetnji plažom na Malibuu. Držali su se za ruke i sudeći prema izrazima njihovih lica, vidjelo se da su neizmjerno sretni. Američki mediji tada su izračunali kako je dvoje glumaca vodilo računa da istekne klauzula, i da su tek nakon pet godina na ovaj način, držeći se za ruke, zapravo željeli obznaniti da su uistinu u vezi i da se više ne žele skrivati. Ubrzo je uslijedila dodjela nagrada Grammy, iako su došli odvojeno, sjedili su za istim stolom, i tada je zapravo svima bilo jasno da ova veza nije bila tek usputni flert, već da se dvoje glumaca uistinu ozbiljno vezalo jedno za drugo. Šuškalo se tada kako su čak planirali i vjenčanje i da je malena Suri odlično prihvatila Jamiea, baš kao i njegove kćerke Katie.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jamie Foxx and Katie Holmes make it official on Romantic Beach Stroll! **MUST CALL FOR PRICING** | Author:

No, da stvari nisu savršene u njihovom odnosu, saznajemo ove sedmice. Britanski tabloidi, a prate ih i američki, bruje kako je Jamie bio nevjeran, što je katie saznala navodno tek nedavno.

– Katie je imala problema i ne vjeruje Jamieu. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom – rekao je neimenovani izvor blizak glumici, prenosi “Mirror” dodajući:

– Nije bilo svađe i vrištanja, samo tuge. Katie ga je pozvala i rekla mu da ne može više, on se izvinio i to je to – dodao je isti izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti