Danijela Martinović objavila fotografiju iz mladosti

Piše: Redakcija

Nemamo priliku često čuti o privatnom životu Danijele Martinović, no ona svoje fanove zna ponekad iznenaditi nekim detaljima iz svog života. Ovog puta fanove je oduševila svojom fotografijom iz mladih dana. Objavivši fotografiju iz 1988., pjevačica je izazvala brojne komentare i komplimente na račun svog izgleda. Riječ je o Danijelinom prvom plakatu za nastupe, za koji je prokomentirala da sama sebe na toj fotografiji podsjeća na nekoga.

– Moj prvi plakat za nastupe, 1988. godine. Ovdje samu sebe podsjećam na jednu našu pjevačicu. Znate li na koga mislim? Podsjećam li i vas? – napisala je Danijela u opisu fotografije.

Iako je bilo pokušaja humora da Martinović izgleda poput Jasmina Stavrosa ili Kiće Slabinca, fanovi su komentirali kako je ista Sanja Doležal ili Meri Cetinić, no Danijela nije htjela otkriti na koga je mislila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti