Khloe Kardashian prvi put iskreno o odnosu s Tristanom: Ponosna sam na svoju snagu

Piše: Redakcija

Reality zvijezda Khloe Kardashian u posljednje se vrijeme u medijima najčešće pojavljuje zbog odnosa s Tristanom Thompsonom, njenim dečkom,  koji ju je je prevario samo nekoliko dana prije nego što je rodila njihovo prvo dijete, kćerku True.

Iako je dugo ćutala o tome, Khloe je konačno progovorila o trenutnom odnosu između nje i Tristana.  Naime, na Twitteru je jedna njena obožavateljica napisala kako obožava Khloe no razočaralo ju je što je Kardashianka Tristanu oprostila prevaru i odlučila se pomiriti s njim. Dodala je i kako nije u redu da Khloe neprestano naglašava da žene moraju znati svoju vrijednost, dok se toga sama ne pridržava, zbog čega ju je nazvala licemjernom.

View this post on Instagram

✨ Day 1 of 2018 ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

– Ne baš. Ne znaš šta se događa u našem domu, niti si svjesna koliko je truda potrebno za zajedničko postojanje. Ponosna sam na svoju snagu. Cijenim tvoje mišljenje i nadam se da imaš isto mišljenje prema svima koji su u ovoj situaciji – napisala je Khloe u komentaru. 

View this post on Instagram

Mommy’s Little Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Podsjetimo, nakon što su početkom aprila procurile snimke poljupca između Tristana i nepoznate djevojke, Khloe mu je, uprkos povrijeđenim osjećajima, dopustila da prisustvuje rođenju njihove kćerke, a kasnije je, na iznenađenje svih, odlučila i da se pomire i nastave zajednički život. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti