Nova želja Meghaninog oca: Ako je kraljica pristala da upozna Trumpa, može i mene

Piše: Redakcija
Iako se zbog oporavka nakon operacije srca nije mogao pojaviti na vjenčanju svoje kćerke Meghan, Thomas Markle, ne krije kako bi volio upoznati članove kraljevske porodice. Naime, on je za TMZ izjavio da bi mu posebna čast bila da upozna kraljicu Elizabethu, a naveo je i  razlog zbog kojeg bi kraljica trebala da ga pozove na upoznavanje. – Ako kraljica ima volje upoznati našeg arogantnog i bezosjećajnog predsjednika, nema razloga da ne upozna i mene. Ja nisam ni približno toliko loš – izjavio je on. 

Kraljica, koja se s Meghan odlično slaže,  Trumpa bi trebala primiti u goste za nekoliko sedmica, a tokom njegove posjete Velikoj Britaniji. 73-godišnji Thomas otkrio je i kako još nije upoznao svog zeta princa Harryja, a prije nekoliko dana u intervjuu za “Good Morning Britain” otkrio je šta je to princu poručio prije vjenčanja. 

– Rekao sam mu: Ti si džentlmen, obećaj mi da nikad nećeš podići ruku na nju i imat ćeš moje dopuštenje – objasnio je Thomas. 

Meghan s ocem Thomasom

Izvori bliski kraljevskoj porodici za britanske medije otkrili su da Meghan i Harry namjeravaju posjetiti njenog oca u Meksiku, no zbog brojnih obaveza još nisu uspjeli dogovoriti datum.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti