Jennifer Lopez je super maćeha: Savršen ples s Alexovom 13-godišnjom kćerkom

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez nije obična maćeha, ona je super-maćeha, piše portal PopSugar. Četdesetosmogodišnja kraljica pozornice godinu se zabavlja s bivšim igračem baseballa i konačno je uspjela pobjeći od obaveza i u idiličnom Idahou uživati u društvu svog dragog i njegove porodice.

View this post on Instagram

#dinero #tashi @jlo

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Odmor do kraja ispunjen zabavom uključivao je i kurs plesa na čamcu sa 13 godišnjom Natashom, najstarijom kćerkom njenog izabranika Alexa Rodrigueza. Jennifer je vrhunski koreograf, no 13 –godišnjakinja se nije tako lako predala, pokazavši zavidne plesne vještine, što se jasno vidi na zanimljivio video snimku koji je njen ponosni otac postavio na instagramu. Ova lijepa mlada dama možda je i buduća nasljednica slavne i uspješne Jennifer Lopez.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti