Pomirenje kao privid: Khloe i Tristan ne komuniciraju tokom zajedničke večere

Piše: Redakcija

Iako Khloe važi za jednu od najveselijih članica poznate Kardashian-Jenner porodice, čini se da problemi između nje i vjerenika  Tristana Thompsona itakako utiču na njenu pozitivnu energiju. Naime, ako je suditi po njenom ponašanju tokom zajedničke večere, na kojoj je par bio s prijateljima, stvari između Tristana i Khloe još uvijek nisu skroz razriješene.

Iako su na večeru stigli držeći se za ruke, na snimku s večere može se vidjeti da međusobno gotovo da i ne komuniciraju, a Tristan je, vidno smorenu i umornu vjerenicu,  uspješno ignorisao gledajući u telefon. Strani mediji su prenijeli da čak ni veliki dijamantni prsten na njenoj ruci nije uspio da joj popravi raspoloženje, a fanovi su na društvenim mrežama komentarisali kako ona to ne zaslužuje.

 Second chance: The two are said to be 'working' on their relationship, after Khloe decided to forgive her NBA star lover for his repeated infidelities, which emerged just days before she gave birth to their child

 

– Zapravo sam se super provela na večeri. Jedino mi je naporno zbog toga što sam ja novopečana majka i kao takva sam uvijek umorna – napisala je, između ostalog,  Khloe reagujući na napise da stvari između nje i Tristana ne funkcionišu najbolje. 

Defensive: Khloe tweeted that she was 'tired af' at the birthday dinner for her friend

Podsjećamo, Khloe je odlučila da Tristanu oprosto prevaru koju je počinio u aprilu, samo nekoliko dana prije nego što je na svijet stigla njihova kćerka True. 

https://www.youtube.com/watch?v=pd5KCbMl2AM

View this post on Instagram

Mommy’s Little Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Pročitajte još