Trudna Pippa Middleton: Za razliku od moje sestre, nemam jutarnje mučnine

Piše: Redakcija

Trudna sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton izgledala je savršeno opušteno kada je jučer izašla na ulice Londona.

34-godišnja Pippa, koja čeka svoje prvo dijete sa suprugom Jamesom Matthewsom, 42 godine, trebala bi da se porodi u novembru. Za svoju šetnju odabrala je cvijetnu rozu haljinu, koja je lijepo naglašavala njen trudnički stomak, kožnu torbu Dee Ocleppo koja košta preko hiljadu dolara i sandale gladijatorice.

Za razliku od njene sestre Kate koja je sa sve tri trudnoće imala jutarnje mučnine, Pippa je izjavila da ih ona uopće nema.

– Primijetila sam da mi se tijelo počelo mijenjati, dobila sam na težini, ali kroz učinkovitu tjelovježbu i sport, osjećam se zdravije i jače, te smatram da ću imati zdravu trudnoću, pa tako i porođaj, a poslije i oporavak – rekla je za Daily Mail..

– Prestala sam trčati – ne zato što sam pročitala da je trčanje nesigurno za trudnice, nego zato što želim da moje tijelo i beba budu odmorni od turbulencija koje trčanje izaziva.

Slikovni rezultat za pippa and kate middleton

Sestre Pippa i Kate Middleton

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti