Princ William u Jordanu prepoznao ‘malu’ Kate

Piše: Redakcija

Princ William posjetio je ostatke rimske naseobine u Jordanu gdje se Kate igrala kao djevojčica.

Prvi put u historiji član britanske kraljevske porodice odlučio se na posjetu izraelskom i palestinskom teritoriju, a princ William prvi dan svoje posjete Jordanu je proveo na zanimljiv način.

Prvo mjesto koje je posjetio bili su ostaci rimskih naselja na kojima se njegova žena Kate Middleton igrala kao djevojčica. Kate je u Jordanu živjela tri godine s porodicom zahvaljujući očevom poslu 1984. godine.

U njegovoj posjeti arheološkom nalazištu, Williama je dočekala fotografija četverogodišnje Kate Middleton na kojoj se, sa sestrom Pippom, igra upravo na tom istom mjestu.

Princa William do tog je mjesta dopratio jordanski princ Hussein, a vidjevši fotografiju William se nasmijao i dodao:

– Sljedeći put moramo dovesti djecu!

Direktor muzeja koji ih prinčeve pratio dodao je:

– Bio je vrlo iznenađen kada je vidio fotografiju, nije to očekivao. No, zato je došao na ovo mjesto. Htio se slikati na istom mjestu gdje se Kate slikala prije 30 godina.

Nadamo se da će William i Kate doista dovesti djecu i osigurati nam još jednu historijsku fotografiju.

Povezana slika

Princ William i Kate kao djevojčica na istom mjestu u Jordanu

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti