Za djecu nikad nije kasno: Glumica rodila peto dijete u 55. godini

Piše: Redakcija

Plavokosa Dankinja osamdesetih i devedesetih bila je poznati model i glumica, a njen najpoznatiji suprug bio je Sylvester Stallone.

Brigitte Nielsen, 54-godišnja Dankinja koja je osamdesetih i devedesetih godina u Americi radila kao model, glumica i pjevačica, rodila je još jedno dijete.

Brigitte je sa suprugom Mattiom Dessijem u Los Angelesu dočekala djevojčicu, a par se nakon porođaja obratio medijima riječima:

– Presretni smo što je naša predivna kćer stigla u naše živote. Ovo je bio dug put, ali itekako vrijedan. Nikad nismo bili zaljubljeniji.

Glumica i 39-godišnji talijanski model u braku su od 2006. godine, a iz prethodnih brakova Brigitte ima četiri sina.  Njen najstariji sin Julian danas ima 34 godine, a najmlađi Raoul 23.

Od petero muževa visoke plavokose glumice, najpoznatiji je Sylvester Stallone s kojim je osamdesetih u braku bila burne dvije godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti