Kit Harington: Miljenik žena danas staje na ludi kamen

Piše: Redakcija

Popularni Kit Harington, koji je simpatije žena širom svijeta pridobio zahvaljujući ulozi  Jona Snowa u seriji “Game of Thrones”, danas će stati na ludi kamen.  31-godišnji Britanac će reći sudbonosno “da” glumici Rose Leslie, s kojom je u vezi od 2012. godine. Rose i Kit upoznali su se na snimanju ove popularne serije, u kojoj je ona glumila odvažnu ženu ratnicu Ygritte. 

LOS ANGELES, CA - JULY 12: Actors Kit Harington and Rose Leslie attend the premiere of HBO's

Kako pišu strani mediji, par će se vjenčati u dvorcu Wardhill u Škotskoj, koji je u vlasništvu porodice  31-godišnje glumice. Par će se vjenčati u sobi za crtanje u dvorcu, u koju stane 80 ljudi, nakon čega će se na svadbenoj svečanosti poznatom paru pridružiti ostali gosti. Pretpostavlja se da će vjenčanju prisustvovati brojni glumci iz serije, a Sophie Turner, Peter Dinklage i Emilia Clarke već su viđeni na aerodromu.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GREECE ** Santorini, GREECE - *EXCLUSIVE* - Kit Harington and Rose Leslie are spotted out enjoying a day of sight seeing and shopping while on vacation in Greece. The pair stopped by a couple of shops and rode some 4-wheelers to a local winery before enjoying a sunset over looking the Aegean Sea.
Pictured: Kit Harington, Rose Leslie
BACKGRID USA 6 MAY 2017, Image: 331601268, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti