Slavne bebe koje su svijetu rekle zdravo u 2013. godini

Piše: Redakcija

 

Godina na izmaku ostat će zapamćena po pravom baby-boomu kod poznatih osoba. Možda je engleski prestolonasljednik princ George zasjenio sve, međutim, i ostale slavne bebe izborile su se za svojih nekoliko minuta slave, piše “Dnevnik.hr”.

1. Princ George Alexander Louis od Cambridgea

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea William i Catherine s oduševljenjem su dočekali rođenje svog dječaka nakon, kako se činilo, mučnog i dugog čekanja.

George Alexander Louis rodio se 22. jula, a na krštenju je imao sedmero kumova, šest prijatelja Williama i Kate iz djetinjstva i sa školovanja, te Williamovu sestričnu Zaru Tindall. Takav izbor protivi se dosadašnjoj tradiciji po kojoj su članovi evropskih kraljevskih porodica bili kumovi jedni drugima.

2. North West

Američka najpoznatija beba i najnoviji član porodice Kardashian rođena je u junu ove godine. Iako je Kim poznata po tome da voli dijeliti s javnosti šta radi, kada je mala princeza u pitanju, slavni mama i tata slažu se da je ne eksponiraju previše u medijima.

3. Luna Bardem

Oskarovka Penelope Cruz rodila je djevojčicu Lunu na isti dan kada je rođena i kraljevska beba. Glumici i njenom suprugu Javieru Bardemu, Luna je drugo dijete. Par već ima dvogodišnjeg sina Leonarda kojeg su jedne prilike dovodili i u Sarjevo, u vrijeme kada je Penelope u našoj zemlji snimala film „Venuto al mondo“.

 

4. Milan Piqué Mebarak

Shakira i Gerard Piqué u januaru su postali ponosni roditelji malog Milana, čije ime na slavenskom znači drag i milostiv, na starorimskom marljiv i vrijedan.  Ovih dana se šuškalo da je Shakira trudna po drugi put.

5. Maceo Robert Martinez

Halle Berry dobila je sina! Mali Maceo Robert prvo joj je dijete sa suprugom Olivierom Martinezom. Halle je svoju trudnoću opisala kao čudo, a par se odlučio za ime Maceo čije je značenje Božiji dar.

6. Autumn James Hallisay

Jennifer Love Hewitt i Brian Hallisay vrlo su zaposleni – ne samo da su dobili svoje prvo dijete, kćerkicu Autumn James, već su i objavili da će se vjenčati…U tajnosti, naravno!

7. Axl Jack Duhamel

 

Josh Duhamel i Fergie objavili su fotku svog sina s porukom: Axl Jack Duhamel, dan prvi. Život je dobar :).

8. Carmen Gabriela Baldwin

Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria u avgustu su postali ponosni roditelji male Carmen Gabriele.

– Presretni smo što vas možemo obavijestiti o rođenju naše kćerke Carmen Gabriele. Apsolutno je savršena – rekli su svjetskim medijima.

­- Dobrodošla na svijet, Carmen! Ja sam je**** sestra! Najbolja starija sestra! Volim te puno –  napisala je njena starija sestra Ireland (Alecova kćerka iz braka sa Kim Basinger), na svom Twitter profilu.

9. Noah Bublé

Kanadski pjevač Michael Bublé jedva je dočekao podijeliti fotku svog tek rođenog sina, Noaha. Na fotki vidimo da čak nije imao vremena skinuti bolničku odjeću.

10. Ace Knute Johnson

Pjevačica Jessica Simpson dobila je svoje drugo dijete – i prvog sina- putem planiranog carskog reza. Zvijezda i njen zaručnik znali su da će dobiti sina i prije nego što je rodila.

–          Ja nemam brata pa ne mogu dočekati našeg malog dječaka – rekla je Jessica.

[nggallery id=392]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti