U Sarajevu predstavljeni Zadig&Voltaire mirisni noviteti

Piše: Redakcija

Kompanija “Promands” je Aquariusu u Sarajevu predstavila Zadig & Voltaire mirisne novitete. Predstavnici medija i osobe iz javnog života imali su priliku uživati u novim mirisnim notama, kao i ugodnom ambijentu uz zakusku i piće.

Godine 1997. sudbina rock zvijezde heroja Zadiga i njegovog revolucionarnog filozofa Voltaire-a, je inspirirala Thierryja Gilliera da kreira novi francuski luksuzni brend. Chic i ležeran. Mladalački, umjetnički, pariški. Ženstven i muževan. Mnogo više od svakodnevnog. Zadig & Voltaire su oživjeli pletenu odjeću: izderano, iskuhano, nestrukirano i veliko, s vidljivim šavovima, nedovršenim rubovima, slojevima. Stil sa stavom. Capsule kolekcija sa savremenim umjetnicima i dizajnerima. Moda kao stav, umjetnost kao inspiracija. Postoji samo jedno pravilo: budite ono što jeste, u potpunosti. To sve je ambicija bez granica ovog brenda i predstavlja njihov modni manifest.

Dizajn bočice je elegantan i jednostavan. Inspiriran savremenom umjetnošću, gdje se fokus pravi na minimalistički dizajn. Crno i bijelo je predstavljeno kao simbol suprotnosti i privlačnosti između muškaraca i žena.

Nova dva mirisa Zadig & Voltaire crpe iz vrijednosti brenda da bi stvorili neočekivano, susret dva svevremenska mirisa. Vrijedni materijali su kombinirani, svaka nota je izjava koja je oličenje ležernog i chic stila brenda. Gornje note odražavaju jake i jasne ličnosti koje određuju ton: jasmin za nju, citrus za njega.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”904″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”145″ thumbnail_height=”230″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”imagedate” order_direction=”DESC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Harmonije su postignute s kestenom i tamjanom. Slatka vanilija. Muževna crna i ženstvena bijela pronalaze savršenu ravnotežu u nepredvidljivom. Iza sebe ostavljaju trag mirisa koji opisuje pariški umjetnički život: sandalovina, potpis Zadiga & Voltairea koji stvara ovisnost.

Pročitajte još