Dua Lipa ulicama New Yorka šeta u provokativnom izdanju

Piše: Redakcija

Dua Lipa je za šetnju New Yorkom s momkom Isaacom Carewom izabrala haljinu s prorezom do prsnog koša koja je jasno otkrivala da mlada kosovska pjevačica ispod nje ne nosi ništa.

Dua i Isaac uputili su se na slavlje koje je organizirao magazin V, a čini se da je pjevačica odlučila da će te večeri svi pogledi biti na njoj.

Haljinu je s jedne strane spajala tek crna traka vezana u mašnu, dok je ostatak od prsa do listova slobodno vijorio na vjetru otkrivajući Duina bedra i bokove.

Zajedničkim pojavljivanjem s Isaacom potvrdila je da njihova veza nije pukla nakon što je on snimljen u klinču s drugom djevojkom. Iako su svi tabloidi pisali o njegovoj nevjeri, Dua je nestašnom dečku dala drugu priliku.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti