Bez crvenog ruža: Gwen Stefani otkrila svoje pravo lice

Piše: Redakcija

48-godišnja zaljubljenica u teški make-up na odmoru s voljenim Blakeom skinula je šminku i pokazala svijetu svoj prirodan izgled. Na glasu je kao jedna od najljepših pjevačica na svijetu, no 48-godišnju Gwen Stefani javnost zaista rijetko viđa bez šminke.

Amerikanka koja je 1995. osvojila publiku pjesmom “Don’t Speak” koju je izvodila s bendom No Doubt, od samog početka karijere kožu je prekrivala puderom, a lijepe crte lica isticala mačkastim crnim tušem i crvenim ružem za usne, u stilu starih holivudskih zvijezda kojima se oduvijek divila.

Zaljubljenica u dramatičnu šminku lice ipak odmara kad se nalazi u društvu svog voljenog Blakea Sheldona, koji je upravo proslavio 42. rođendan.

View this post on Instagram

Birthday 🎁 love u @blakeshelton gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Rođendan country pjevača ljubavni je par odlučio proslaviti u njegovoj rodnoj Oklahomi, gdje se Gwen potpuno opustila. Na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima nema ni trunke šminke te fanovima pokazala kako zapravo izgleda u prirodnom izdanju.

 

View this post on Instagram

Ok #laketexoma 2018 gx ❤️

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti