Uvijek uzima isti predmet: Rihanna priznala da je kleptomanka

Piše: Redakcija

Mlada pjevačica Rihanna  ima čudan “hobi”, ili bolje rečeno slabost. Naime, tokom gostovanja u televizijskoj emisiji Grahama Nortona, pjevačica je priznala kako je sklona kleptomaniji, a predmet koji uvijek ponose sa sobom je čaša.   Rihanni su omiljene lijepe vinske čaše,  a slaba je i na pivske krigle, te ih redovno  nosi sa sobom iz noćnih klubova i uglednih restorana. 

 | Author: Profimedia

Njene krađe prođu nekažnjeno jer pjevačica potpuno ležerno napusti kafić s čašom u rukama, a ista kasnije završi na njenoj kuhinjskoj polici. Pjevačica se tokom  intervjua pokušala opravdati činjenicom da ne želi ostaviti punu čašu, pa je uzme sa sobom kako bi piće dovršila, a spomenula je i kako je u nekoliko navrata vratila čašu u restoran iz kojeg ju je otuđila.

Iako je svima ova priča bila vrlo simpatična, Rihanna je na kraju emisije rekla da će ovo na televiziji vidjeti i njena mama, pa ju je zamolila da joj oprosti zbog neprijatnosti. 

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti