Kćerka slavne pjevačice Sade Adu postala muškarac

Piše: Redakcija

Sade Adu je od početka karijere do danas ostala vjerna sebi. Nije se previše eksponirala u medijima, pjevala je i svojom specifičnom bojom glasa oduševljavala milione ljudi širom svijeta. Danas, u 59. godini je ponosna mama jednog djeteta, a od kada je 2007. ušla u vezu s Ianom Wattsom, postala je i maćeha njegovog sina Jacka. Iz veze sa muzičkim producentom sa Jamajke Bobom Morganom Sade je 1996. rodila djevojčicu Mikailiu.

Poslije raskida sa Morganom, on nije htio da ima bilo šta sa djetetom, pa je kasnije pjevačicin partner Ian preuzeo ulogu oca. Mickailia Ila Adu je prije dvije godine na društvenim mrežama podijelio fotografije svoje tranzicije iz žene u muškarca.

On se danas zove Isac i na Inastagram postavlja selfije, fotke sa djevojkom, kao i one sa kućnim ljubimcima. Povremeno se tu nađe i poneka fotografija njegove poznate mame koju zove “moja apsolutna kraljica”. Sade nije nikada komentarisala Isacovu tranziciju, ali sudeći po slikama, bila mu je velika podrška.

Jedan od hitova poznate Sade:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti