Glumac podijelio intimne detalje s kućnog poroda svoje supruge: Ako ste gadljivi, samo preskočite

Piše: Redakcija

Dan nakon što je objavio da mu je rođeno peto dijete, James Van Der Beek podijelio je intimne detalje s kućnog poroda svoje supruge Kimberly.

“Kategorija je: Stvarnost kućnog poroda”, napisala je zvijezda tinejdžerske serije Dawson’s Creek uz fotografiju svoje kćerke Gwendolyn, na kojoj se vidi i posteljica u posudi pa je neke uznemirila.

-Ako ste gadljivi, samo preskočite- upozorio je svoje fanove i pratitelje, koji su ga uglavnom podržali, iako je bilo i onih koji su osudili njegovu objavu.

41-godišnji glumac rođenje svog petog djeteta vrlo brzo iskoristio je i u političke svrhe.

-Dok ovo pišem, djecu trgaju iz ruku svojih roditelja- napisao je, opisavši privilegije koje ima, za razliku od migranata koji posljednjih dana imaju velike probleme na granici zbog Trumpove politike “nulte tolerancije”.

Sve skupa završio je posvetom svojoj supruzi.

-Ti si boginja na zemlji, rock zvijezda kojoj se divim i u koju sam zaljubljen- napisao je, prenosi Index.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti