Chrissy Teigen: Zahtjev koji je podijelio mišljenja

Piše: Redakcija

Reakcije fanova na fotografiju koju je John Legend podijelio na svom Instagram profilu dokaz su da je neke stvari ipak bolje zadržati za sebe. Naime, njegova supruga Chrissy uputila mu je neobičan zahtjev koji je kod njegovih pratitelja izazvao zgrožavanje.

Manekenka je pokazala grudi i zamolila Johna da je fotografiše  dok u automobilu koristi pumpicu za ekstrakciju mlijeka iz dojke.

– Znam da je Dan očeva, ali moja žena je prilično fenomenalna. Iako me vodi na večeru, ona obavlja majčinske dužnosti – napisao je John.

John Legend i Chrissy upoznali su se na snimanju njegovog spota za pjesmu Stereo i od tada su nerazdvojni. Par već ima dvogodišnju kćerku Lunu, a prije nešto više od mjesec dana, Chrissy je na svijet donijela i svoje drugo dijete, sina Milesa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti