Lindsay Lohan pokazala zavidnu figuru

Piše: Redakcija

Uz sve više temperature dolazi i sve više fotografija poznatih kako uživaju na odmorima. Tako se Lindsay Lohan pohvalila isklesanom figurom na grčkom otoku Mykonosu gdje trenutno boravi zbog poslovnih obaveza.

Plažom se prošetala u crnom kupaćem kostimu, a svoju je svjetlu kožu prekrivenu pjegicama dodatno zaštitila prozirnom nude haljinom. Za odlazak na plažu raspustila je svoju dugu crvenu kosu te je svoj ljetni look upotpunila ružem boje mesa i zlatnim reflektirajućim naočalama. Glumica je nedavno u saradnji s milijarderom Dennisom Papageorgiouom otvorila noćni klub The Lohan Beach House koji je postao glavno odredište partijanera.

31-godišnjakinja se već ranije bacila u poduzetničke vode te je 2016. otvorila prvi noćni klub u Ateni koji je vrlo brzo postao veliki hit među turistima i poznatima. Lohan je 2016. preselila u Dubai te izjavila kako se plaši povratka u Los Angeles, referirajući se na probleme koje je nekada imala sa zakonom, a nepoznato je koliko se dugo planira zadržati u Grčkoj.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti