Pogledajte koje su torbice u trendu ovog ljeta

Piše: Redakcija

Upečatljiva torbica je must have komad za ovo ljeto. Nose se sve veličine torbica, no materijali od kojih su izrađene su specifični i čine ih uočljivima i nezaboravnima. U nastavku otkrijte kojih to pet trendova ovog ljeta nosimo kad su pitanju torbice.

Biserne torbice

Otkad je brend Shrimps predstavio sada već kultnu bisernu torbicu ovaj su trend svi počeli kopirati, a trendseterice se ovog ljeta ne odvajaju od svojih omiljenih bisernih saputnica.

Pletene torbice

O ovom smo trendu već pisali, tako da ne trebamo posebno naglašavati da su pletene torbice vrlo popularne ovog ljeta. U svaki će stil unijeti dozu francuskog chica.

View this post on Instagram

Sun is out ☀️ @mango #MangoGirls

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Velika platnena torba

U svojim ljetnim kolekcijama su ih imali najveći modni brendovi kao što je Dior. Velike platnene torbe izgledaju upečatljivo, ali su i savršen izbor za plažu jer u njih stane baš sve.

View this post on Instagram

Souvenirs 🐪 #marrakech

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

PVC torbe

I o ovom smo trendu već pisali, jer je već duže vrijeme neizostavan modni dodatak trendsetericama širom svijeta. Odaberite mini ili maksi model i istaknite se u masi.

Mrežaste torbe

Ovo je trend koji se zadržao još od prošlog ljeta. Pletena torba je odličan izbor za opuštene ljetne kombinacije u koje će se divno uklopiti baš svaki put.

 

Pročitajte još