Gigi Hadid priznaje: Porodica mi je donijela određene privilegije, žalim zbog toga

Piše: Redakcija

Gigi Hadid, kćerka nekadašnje manekenke Jolande Hadid i multimilionera Mohameda Hadida, iskreno je priznala kako ima osjećaj krivice koji ju je obuzimao kada je tek počinjala u svijetu modelinga. Mlada Gigi priznala je da je imala snažan osjećaj krivice zato što je imala “pozadinu” kada je počinjala karijeru.

– Svjesna sam da sam imala sreće i da mi je porodica donijela određene privilegije. Ali, kada sam počinjala, osjećala sam se krivom zbog toga – kazala je Gigi, te dodala:

– Ipak, uvijek sam imala razvijenu radnu etiku. Moji roditelji stvorili su sve što imaju ni iz čega, i ja im na neki način odajem priznanje time što sam toliko posvećena poslu i što toliko radim. Mnoge moje kolegice se razbijaju od posla, i novac šalju kući, baš kao što je i moja majka radila kad je započinjala karijeru. A ja sam samo željela da mogu da stojim rame uz rame s njima i da zaslužim njihovo poštovanje radom i trudom. I željela sam da znaju da nikad nisam ni pomislila da prosto “zauzmem” njihovo mjesto – kaže Gigi.

Gigi s ocem

Pročitajte još