Da li Cristiano Ronaldo očekuje peto dijete?

Piše: Redakcija

Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda potaknula je glasine da je ponovno trudna, samo sedam mjeseci nakon što je rodila kćerku Alanu Martinu. Georgina (24) se pojavila na sedmici mode u Gran Canarijui s crnim topom i zelenom suknjom. Primjetno joj se nazirao stomačić.

Fanovi i pratitelji su ostavili komentare, pitajući se je li trudna, kao i navodeći da je ona definitivno tako i izgleda. Georgina je izgledala blago punija nego inače, a na svom postu na Instagramu, ona je taktički pokrila stomak s rukom dok je stajala u prvom redu.

https://www.instagram.com/p/BkGpv-ehzPI/?taken-by=cristiano.real.madridista_

Ako španski model i jeste trudna, to bi bilo divna vijest za Cristiana i njegovu porodicu. Portugalska sportska zvijezda, koja je ponosni tata četvero djece, ranije je rekao kako bi volio imati sedmero djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti