Thomas Markle ponovo osramotio svoju kćerku: Platili su mu za intervju

Piše: Redakcija

Meghanin otac Thomas Markle dao je u ponedjeljak prvi televizijski intervju u kojem je progovorio o svom odnosu sa kćerkom i zetom, princem Harryjem.

No, nije besplatno pričao o svemu što su ga voditelji emisije ‘Good Morning Britain’ pitali – za intervju je dobio 7.500 funti.

Thomas Markle očigledno nije ništa naučio iz afere s lažnim paparazzo fotografijama iako je bio izjavio da žali zbog toga. Nakon što se, uoči Meghaninog i Harryjevog vjenčanja, doznalo da je njen otac u saradnji s paparazzom osmislio niž lažnih fotografija i pritom dobio 100 hiljada funti, Markle je završio na operaciji srca i u konačnici nije došao u Veliku Britaniju na vjenčanje.

Međutim, voditelj ‘Good Morning Britain’ Piers Morgan tvrdi da Thomasu glavni motiv nije bio novac, već je htio ispričati svoju stranu priče na britanskoj televiziji. Navodno je odbio puno veće iznose koje su mu nudile američke televizijske kuće.

Kraljevska porodica nije znala da će Markle dati intervju kako ga ne bi odgovorili od učestvovanja, a nakon što je intervju emitiran odbili su ga komentirati.

Britanski mediji, ipak, pišu da je sasvim sigurno da su Meghan i Harry ponovo osramoćeni od strane njene porodice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti