Najveće muzičke zvijezde regiona ovog ljeta na Jahorini

Piše: Redakcija

Na konferenciji za novinare u hotelu Bistrica, predstavljen je program novog trodnevnog „Festivala 365“, kojim će i svečano biti otvorena aktuelna ljetna sezona na Jahorini. Svi posjetioci, pored nastupa najpoznatijih zvijezda regiona, Severine, Petra Graše, Lexington benda, kao i mnogih drugih, imat će priliku da učestvuju i u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama.

-S velikim zadovoljstvom želimo da najavimo otvaranje ljetne sezone na Jahorini, planini koja od ove godine, pored bogate zimske ponude, svojim posjetiocima nudi i zanimljiv sadržaj tokom ljetnog perioda. Nakon najuspješnije zimske sezone ikada na Jahorini, imamo veliki izazov da i ljetnu sezonu učinimo podjednako atraktivnom za zaljubljenike u ljetni planinski turizam, ali sam siguran da ćemo „Festivalom 365“ prevazići očekivanja regionalnog tržišta – istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i izrazio veliku zahvalnost svima koji su pružili podršku i učinili da Jahorina ponovo zasija olimpijskim sjajem.

Smještajni kapaciteti, kao i same karte su već u prodaji, te se zbog velikog interesovanja svim gostima savjetuje da svoje mjesto na ljetnom planinskom festivalu obezbijede što prije. Gosti koji žele da kupe samo festivalske karte, to mogu uraditi preko portala kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima u Sarajevu i Palama.

Bojan Vasković, frontmen benda Lexington, istaknuo je da je na Jahorini boravio tokom zimske sezone i da je oduševljen svime što ova olimpijska ljepotica nudi.

-Volim ove krajeve i bit će nam čast nastupati na Festivalu 365. U ime Lexington benda obećavam sjajan provod 30. juna i najavljujem da spremamo nezaboravnu žurku za posjetioce. Obzirom da su posjetioci tražili upravo naš nastup, bit ćemo posebno raspoloženi da im uzvratimo sjajnom svirkom – rekao je Bojan.

Festival će ove godine otvoriti najveća regionalna zvijezda Severina, a tokom trajanja festivala nastupit će i Petar Grašo, te Lexington bend. Također, tokom cijele ljetne sezone, posjetioci će moći uživati u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tubing stazom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti