Katie Price: Suprug me je prevario s devetnaestogodišnjom prodavačicom

Piše: Redakcija

Televizijska zvijezda Katie Price otkrila je kako ju je bivši suprug, striper Kieran Hayler, prevario s devetnaestogodišnjom prodavačicom.

– Izgubila sam pet godina života s njim – rekla je Katie u jednom intervjuu. 

Prije nego je Kieran bacio oko na mladu prodavačicu, prevario je Katie s dadiljom Nikki Brown, nakon čega je Katie mjesecima pokušavala vratiti njihov brak u normalu. No, očigledno nije uspjela u tome.

Uz to, dopisivao se s bivšom djevojkom, što je Katie saznala kada mu je, dok je spavao, uzela mobitel i pronašla sve poruke.

– Nikada se neće promijeniti i nisam to mogla više podnijeti. Trebala sam prekinuti s njim kada me prvi put prevario, ali bila sam uporna u tome da spasim naš brak – rekla je za magazin OK!.

Utjehu je pronašla u fitness instruktoru Krisu Boysonu, za kojeg smatra da nije s njom samo radi slave kao što je to Kieran bio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti