Meghanin otac upozorio princa Harryja: Da nisi nikada digao ruku na moju kćerku

Piše: Redakcija

Meghanin otac Thomas Markle je u svom prvom televizijskom intervjuu progovorio o svom odnosu s kćerkom i zetom, princem Harryjem.

Markle, koji je kćerkino vjenčanje propustio zbog operacije srca, kaže da je bio jako žalostan zbog toga, ali da je zahvalan princu Charlesu koji je uskočio u zadnji čas i njegovu kćerku otpratio do oltara umjesto njega.

– Ne mogu zamisliti bolju zamjenu od Charlesa. Bio je vrlo zgodan. Bio sam ljubomoran, volio bih da sam ja bio tamo i otpratio je do oltara, ali hvala Bogu da je on bio tamo i zahvalan sam mu na tome – rekao je Thomas Markle u emisiji ‘Good Morning Britain’.

Kaže da je Meghan plakala zbog toga što je on, samo tri dana prije vjenčanja, odustao od dolaska. A plakao je i on gledajući vjenčanje na televiziji u Kaliforniji nakon što je otpušten iz bolnice.

– Meghan je bila predivna. Plakao sam gledajući prijenos. Bio sam jako ponosan i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Cijeli svijet gledao je moju kćer. Na žalost, postao sam fusnota u jednom od najvažnijih trenutaka u historiji umjesto da sam bio otac koji je svoju kćerku odveo do oltara. To je bio jako emotivan trenutak. Žao mi je jer sam je stvarno htio otpratiti do oltara, ali zahvalan sam kako je na kraju sve ispalo –  ispričao je Markle.

Princa Harryja još nije upoznao, ali ispričao je da ga je telefonski tražio Meghaninu ruku.

– Rekao sam mu: ti si džentlmen, obećaj mi da nikad nećeš dignuti ruku na moju kćerku i imaš moje dopuštenje – otkrio je dodavši da njih dvojica često razgovaraju telefonom o svemu, pa tako i o politici.

Markle se nada da će uskoro otputovati u London i napokon upoznati kraljevsku porodicu, uključujući i kraljicu Elizabetu za koju kaže da je nevjerovatna žena. Otkrio je i da Meghan već dugo želi djecu te da će potomak stići vrlo brzo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti