Ariana Grande pokazala zaručnički prsten vrijedan 100.000 dolara

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Ariana Grande i njen dečko Pete Davidson zaručili su se, a javnost je imala priliku vidjeti i njen dijamantni prsten vrijedan oko 100.000 dolara

Ariana Grande na 49. Godišnjem uvođenju u Kuću slavnih autora pjesama nosila je zaručnički prsten, pa su ga tako mnogi zainteresirani dobili priliku bolje pogledati. Mlada pjevačica i komičar Pete Davidson nedavno su se zaručili.

Na pozornici Hotela Mariott Marquis u New Yorku gdje se održala svečana večera povodom 49. Godišnjeg uvođenja u Kuću slavnih Ariana Grande pružila je svima odličnu priliku bolje pogledati zaručnički prsten s dijamantom u obliku kruške vrijedan 93.000 dolara.

Ariana Grande nedavno je izdala tri singla, a uskoro joj izlazi i četvrti album ‘Sweetener’. Sva tri singla našli su se u prvih pet na svjetskoj listi pjesama iTunesa.

– Ne mogu vjerovati kakav mi je život trenutno. Ako sanjam, slobodno me ponovo onesvijestite – rekla je oduševljena pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti