Veliki koncert nakon 18 godina: Dino Merlin pjeva u Mostaru

Piše: Redakcija
Veliki koncert Dine Merlina koji će se održati 11. augusta ispod Starog mosta u Mostaru, u sklopu manifestacije “Mostarsko ljeto” najavljeno je na konferenciji za medije u tom gradu, prenosi portal Vijesti.ba.
Izraženo je zadovoljstvo da nakon 18 godina u Mostar dolazi najveća zvijezda na Balkanu, te da će koncert i s te strane biti veoma značajan za Grad.

– Puni smo entuzijazma, ovo će biti godina sjećanja. Merlin je otpjevao jednu od najljepših pjesama posvećenih našem gradu: Ja ću biti sijed, ja ću biti star, al’ bit će vječno mlad moj Mostar, rečeno je na konfereneciji.

Direktor firme Stage Art Elmir Rekić je iskazao zadovoljstvo što je njegovoj firmi pripala čast raditi koncert najveće zvijezde na Balkanu na tako značajnom mjestu.

– O Merlnu ne treba puno govoriti. On je sve rekao i otpjevao. Želimo da ovo bude vjetar u leđa Gradu Mostaru u kulturnom i političkom smislu. Već dva mjeseca radimo i gledamo kako najbolje odraditi koncert. Bezbjeonosni apspekat je također važan i na njemu se intezivno radi. S naše strane sve mora biti perfektno. Ovim koncertom najviše treba dobiti Mostar, ali i HNK-a i BiH. Dino Merlin će to sigurno odraditi kako najbolje zna – rekao je direktor firme Stage Art Elmir Rekić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti